Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare www.LustreCuLED.ro

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Declinarea responsabilitatii

In situatia în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului, fara o notificare prealabila de catre producator.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face in 24-48h in functie de ora la care s-a finalizat comanda.

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier (DPD CURIER)

Costul transportului este in valoare de 15RON,daca adresa de livrare se afla in raza de acoperire a curierului.Daca la adresa de livrare se percep Km exterior,LustreCuLED.ro isi ia angajamentul de a informa  clientul cu privire la costul suplimentar(fara acordul clientului nu se va expedia comanda).

La comenzile in valoare de minima de 300RON, transportul este gratuit,daca adresa de livrare se afla in zonele acoperite de firma de curierat.

Renuntarea la cumparare

Regulament privind serviciul de retur

Renuntarea la cumparare reprezinta un serviciu oferit clientilor WTX DEVELOPMENT SRL., societate comerciala cu raspundere limitata, organizata potrivit legii romane, cu sediul in str Cetatea Histria nr 8, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3925/2016, numar de inregistrare fiscala RO 35810000, numita in continuare LustreCuLED.ro.

Prin acest serviciu, clientii LustreCuLED.ro pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinele LustreCuLED.ro si de pe www.LustreCuLED.ro , conform Termenilor si Conditiilor de retur prevazute in prezentul Regulament.

Acest serviciu nu afecteaza dreptul de retragere prevazut de O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, pentru contractele incheiate la distanta sau contractele incheiate in afara spatiilor comerciale LustreCuLED.ro.

Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

Clientii LustreCuLED.ro sunt beneficiarii directi ai acestui serviciu.

Acestia pot fi persoane fizice  sau persoane juridice care au achizitionat produse din reteaua de magazine LustreCuLED.ro  sau de pe www.LustreCuLED.ro, fiind titularii facturii sau ai bonului fiscal (persoane fizice) sau reprezentantii persoanei juridice titulare a facturii fiscale LustreCuLED.ro

Cum puteti returna produsele achizitionate de la LustreCuLED.ro?

Produsele cumparate din magazinele din reteaua LustreCuLED.ro sau de pe www.LustreCuLED.ro pot fi returnate  in termen de 14 zile calendaristice:

 • prin completarea Formularului de Retur afisat pe site la sectiunea Returnari accesibil din contul de utilizator al site-ului https://www.LustreCuLED.ro/returnari,  sau
 • declaratie neechivoca in care cumparatorul isi exprima decizia de retragere din contract, a carei primire va fi confirmata (hartie, mail).

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

 • de la data cumpararii produsului in cazul in care acesta a fost achizitionat in magazin;
 • de la data livrarii produsului in cazul in care produsul a fost achizitionat de pe www.LustreCuLED.ro ; in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.

Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a fi nevoit sa justifice decizia.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea/utilizarea necorespunzatoare de catre dvs.

Conditiile referitoare la produsul returnat

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

 • Sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie;
 • Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport. Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Produse care nu sunt acceptate la retur

 • produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Nerespectarea acestor conditii poate duce la rambursarea partiala sau chiar la refuzul returnarii intregii comenzi.
 • daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat;
 • In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului returnat.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza LustreCuLED.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea Formularului de Retur disponibil pe site sau poate returna produsul personal in oricare magazin LustreCuLED.ro.

Pentru produsele pentru care solicitarea de retur s-a facut prin Formularul de Retur de pe site, cumparatorul va primi pe e-mail un raspuns cu privire la solicitarea inaintata. Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala. Suma aferenta returului se va returna prin transfer in cont bancar.

In cat timp va vom restitui suma aferenta returului?

Rambursarea sumelor pentru returul online se va face in cel mult 14 zile de la data la care LustreCuLED.ro intra in posesia produsului returnat.

Ziua in care consumatorul isi exercita dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, LustreCuLED.ro va prelungi termenul in mod corespunzator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul efectuarii returului

In cazul in care nu exista neconformitati iar produsele indeplinesc toate conditiile de retur mentionate mai sus, angajatii LustreCuLED.ro vor proceda la intocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, in conformitate cu prevederile legale (factura de retur/avans, dispozitie de compensare, dispozitie de plata, chitanta). Datele necesare intocmirii documentelor mai sus mentionate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria si nr. CI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal in scopul intocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozitiilor legale in vigoare. In cazul in care dumneavoastra nu doriti sa furnizati aceste date, returnarea produselor nu este posibila chiar daca se incadreaza in conditiile de retur mai sus prezentate, intrucat nu ne putem conforma legislatiei din domeniul fiscal.

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare: Costul de transport aferent returnarii produselor cade in sarcina Cumparatorului prin intermediul firmei de curierat agreeate de catre vanzator:  FAN Curier Produsele se vor expedia pe adresa: WTX DEVELOPMENT SRL, str Cetatea Histria nr 8

LustreCuLED.ro poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse sau servicii.

Securitatea datelor personale

LustreCuLED.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau imbunatatii aceste conditii in orice moment fara a va fi anuntat in prealabil . Va recomandam sa parcurgeti acest material inainte de efectuarea unei comenzi.

Conform Legii mr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, LustreCuLED.ro are obligatia de a adiministra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele dumneavoastra personale pe care le furnizati.

Ne angajam sa nu furnizam datele personale oferite de dumneavoastra, in scopul livrarii, exceptie facand firma de livrare partenera.

Litigii si forta majora

Orice litigiu aparut intre Clienii si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care nu se reuseste stingerea conflictului, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legii in vigoare.
Forta majora scutește de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

Legalitate

Site-ul LustreCuLED.ro functioneaza conform legilor Statului Roman

Magazin online: www.LustreCuLED.ro

TERMENI SI CONDITII PRIVIND GARANTIA

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie pe care il veti gasi in coletul expediat de noi. Prin certificatul de garantie –WTX DEVELOPMENT SRL isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor, conform cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008).

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

 • Garantia se va face in maxim 15 zile calendaristice. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.
 • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala si Certificatul de Garantie. Recomandam ca produsele in cazul trimiterii cu o firma de curierat sa fie puse intr-un ambalaj corespunzator pentru a prevenii deteriorarea lor pe timpul transportului. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat.
 • In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, e.t.c) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.
 • Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Acest serviciu este valabil doar daca:

 • Utilizati curierii agreati - DPD CURIER
 • Sunt respectate conditiile din Certificatul de garantie
 • Produsul este insotit de documente / ambalaj care atesta achizitia produsului de la www.LustreCuLED.ro
 • Produsul este intact si nu s-a incercat repararea lui pe cont propriu
0749 061 545 Whatsapp

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...